Fake a smile

Happier days

STONE

I dag vil jeg give jer en øvelse til at få lidt mere glæde i hverdagen. Lykke er nemlig ikke noget, der er undladt de få heldige eller dem med særlige lykke-gener. At være glad kræver en aktiv indsats. Der er selvfølgelig nogen, der er udsat for sværere og hårdere oplevelser i deres liv end andre, men her kræver det så en endnu større indsats at blive glad. Denne øvelse kan være god til at huske sig selv på glæden hver dag. Start med at finde et objekt, som kan være tæt på dig, fx i din lomme. Det kan være et stykke stof, en glat sten, eller hvad du synes passer. Brug noget tid på at finde glæden frem og forbind den følelse med dit objekt. Hav den så med dig hver dag, så du er i stand til at føle på den, når du husker det, eller når du lige har brug for at blive mindet om glæden. Med tiden vil du automatisk opleve mere glæde blot ved at føle på objektet, og det kan være et rigtig brugbart værktøj i stressede og pressede situationer.

//Today I will give you an exercise to bring more happiness in your life. Being happy is not a matter of luck og genes, but it is a matter of effort. Some people do go through harder times than others but their happiness “just” needs even more work. This exercise is a great way of reminding yourself about being happy. To begin with find some kind of object that you are able to keep near by, for instance in your pocket. The objekt can be a stone, a piece of fabric etc. Take some time to find joy and happiness and combine this feeling with the object. Keep it close to you every day and reach out for the object whenever you remember or whenever you feel like you need it. In time simply the touch of the object will bring you more happiness in your body. This is a great tool in stressful situation and just to be happier in generel. Have a happy day! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fake a smile