Believe. In. You.

Make Happiness Today

juljose1

I dag vil jeg gerne dele nogle tanker med jer om lykke. Føler du dig lykkelig lige nu? Føler du dig lykkelig i din hverdag? Eller venter du på, at lykken kommer ind af døren af sig selv? Et lykkeligt liv er ikke noget, der tilhører “de heldige”. At leve et liv i glæde handler meget om den måde, du lever dit lev på. De fleste kender til at tænke: “I ferien vil jeg være mere sammen med mine venner” eller “Når jeg har mere tid, så vil jeg begynde at dyrke min hobby igen”. Arbejdsbyrder, pligter, skole, opgaver og alt muligt andet er altså en evig del af dit liv, der ikke bare pludselig stopper. Der er jo altid et eller andet, og man kan på den måde hurtigt komme til at udskyde lykken mange gange… Men man skal altså ikke vente på lykken. Det er livet for kort til – skab den NU! Hvis man går og venter på, at lykken skal ske, så sker den højst sandsynligt nok ikke. Drømmejobbet, drømmekæresten og drømmetilværelsen kommer altså ikke af sig selv. For at blive gladere i dit liv må du fokusere på, hvordan du anskuer din tilværelse. Er du uheldig? Er du et offer? Nej! Du er fundamentet i dit eget liv, og det er netop din egen person, der kan gøre dig glad. Du bliver nødt til at stole på dig selv og dine evner, respektere dig selv og lytte til dine egne behov. Acceptér at kun du kan skabe de forandringer, du ønsker. Du må acceptere den situation, du er i, hvor du kommer fra, og hvad du har oplevet på godt og ondt. Jeg har faktisk selv oplevet meget stor modgang og svære tider i mit liv, som jeg nok skal dele mere med jer engang. , Det tog mig lang tid at komme ud af “offerrollen” og begynde selv at skabe en lykkelig tilværelse igen. Et stort skridt for mig var at acceptere situationen, og indse at jeg selv aktivt måtte skabe et godt liv. Det ændrede hele min indstilling til mig selv og mine forventninger til verden. For mig gjorde det en forskel, da jeg begyndte at tage udgangspunkt i, hvem jeg er og mine evner. Skab realistiske drømme der matcher dine behov, og gå efter dem med selvtillid og tiltro til dig selv. Hvad vil skabe glæde i dit liv, og hvad kræver det af dig, førend du når dertil?

//Happiness is not something only made for “lucky people”. To live a life of joy is about how you live your life. Most people can recognize the following: “When I am less busy I will start on my hobby again” or “after winter I will visit my friends more often”. Work life, duties, school and much more consumes a lot of time but it is a never ending part of life. By waiting for “more time or surplus in life” you can quickly end up postponing your happiness. Life is too short for that – create your happiness NOW! If you wait for happiness to just happen by itself it most likely will not. The perfect job, perfect match or perfect life does not just show up. To get more happiness you must focus on how you view life. Are you unlucky? Are you a victim? No! You are the foundation of your own life. You are the one being able to make yourself happy. You must trust and respect yourself and listen to your own needs. Accept that you are the one making the changes in your life. Accept your current situation, where you come from and what you have been through. Myself, I have actually been through very difficult and hard times in my life that I will involve your further in later on. I remember how I felt like a victim for too long. It took time for me to realize that I was the one to make changes in my life. But when I finally realized that, it was a big step for me. I suddenly took happiness in my own hand and changed the attitude and expectation both towards myself and the world. You must create realistic dreams matching your own needs. You reach them with confidence and trust in yourself. What will bring more joy into your life? And what will it take from you to get there?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Believe. In. You.