Sunde Glutenfri Quinoa Pandekager

Nytårsfortsæt? Og godt nytår!!

nytårNu nærmer 2015 sig sin ende. For mange er årsskiftet en mulighed for at gøre noget nyt i sit liv. Mange kaster sig typisk ud i forskellige nytårsfortsæt. Jeg vil ikke gøre mig klog på, hvad der kan virke for andre, men jeg har dog aldrig selv rigtig praktiseret “nytårsfortsæt”. For mig kan det nemlig hurtigt bare medføre endnu flere pligter, byrder og for høje forventninger til mig selv. Dog synes jeg, at nytåret er en fantastisk anledning til at reflektere over året, der er gået.

Jeg reflekterer over, hvad  der gik godt og ikke godt, hvad der gjorde mig glad, og hvad der gjorde mig trist. 


Jeg har i de sidste par år ved hvert nytår skrevet mine refleksioner ned, og det hjælper mig til at skabe mere lykke i det kommende år. Jeg skriver grundigt ned, hvilke oplevelser, handlinger, mennesker og begivenheder der har gjort mig glad – og det modsatte. Derefter  funderer jeg over, hvilke af mine egne handlinger, der var med til at skabe glæde – eller det modsatte.

Refleksionerne minder mig om, hvilke mennesker jeg skal bruge mere tid på, hvilke handlinger jeg skal øge eller det modsatte. Ofte er det noget, man jo godt allerede er klar over, men som man alligevel glemmer i hverdagen, hvis man ikke stopper op og tænker over tingene. Man kan hurtigt blive revet med af følelser såsom “burde” og “andre forventer”…

Hvad jeg i år blandt andet reflekterer over er, at jeg ikke skal have så høje forventninger til mig selv – eller til andre. Jeg skal give mere slip og ikke bekymre mig så meget. Set i bakspejlet igennem året, da er 90% af mine bekymringer alligevel aldrig blevet til en realitet… Igennem 2015 har jeg haft for travlt, og jeg skal blive bedre til at prioritere mere “mig-tid“. Særlige personer er dem, der igen og igen løfter mit humør, og dem vil jeg sørge for at se mere til i 2016 – hellere se mere til færre men gode bekendtskaber fremfor at skynde sig rundt og se en masse, men mindre betydningsfulde! Det gør i hvert fald mig mere glad, kan jeg da se på det hele.. Det var lidt af mine refleksioner…

Denne øvelse giver dig kendskab til din egen glæde, og du vil højst sandsynligt opleve en følelse af, at der er meget du selv kan gøre for at blive gladere. Glæden kommer nemlig aldrig af sig selv! 

Hvad gjorde dig glad i 2015? Hvad gjorde dig ikke glad i 2015?   

Følg desuden med på den anden side af nytår, hvor I vil have mulighed for at følge med på HAPPY 2016 KICK START, hvor jeg vil lære samt guide Jer til mere glæde i 2016.

Nu må jeg til gengæld hellere smutte igen! Min kæreste og jeg skal i år holde nytårsmiddagen for vores venner, og vi har liiiidt travlt! Sådan ender man altid, hehe.

Hav en fantastisk aften og rigtig godt nytår til Jer alle!


– Kærlig hilsen Julie/HappyHealth – 

Følg mig på Facebook og Instagram

// For english version press “English Translation” in the menu. Today it is about new year reflections. I never make any new year resolutions because it, to me, often involves more burdens, duties and too high expectations. Instead I reflect upon everything that made me happy and the opposite throughout the year. Read more I about my reflections and my best advices for you to start the next year with the best conditions to become more happy. HAPPY NEW YEAR everyone! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sunde Glutenfri Quinoa Pandekager