Happier days

Fjerner din slankekur mere glæde end fedt?

collage

Jeg kender efterhånden alt for mange rundt omkring, der er så kede af, at selvom de afholder sig fra alt det usunde og står flere timer i fitnesscentret, så opnår de ikke de ønskede resultater. Og det må da også være så nedslående, når man lægger så mange kræfter i det. Derfor ville jeg dele det her indlæg, hvis i derude føler, at i har det samme problem. Det er nemlig værd at vide lidt om, hvordan kroppen fungerer, hvis man gerne vil holde sin vægt eller tabe sig. At være slank handler nemlig om meget mere end blot, hvad man indtager. Om du er glad eller ej har nemlig også en stor betydning for, hvor mange centimeter du har om maven. Kroppens forbrænding påvirkes i høj grad af dine tanker, og om du er stresset eller ej. Kroppen skruer op og ned på forbrændingen i forhold til, hvad den forventer at skulle bruge. Spiser du fx for lidt, eller er du stresset eller ked af det, så forbereder kroppen sig på krisetider, hvorfor din forbrænding bliver lavere. Det er netop, hvad der sker, når man går på slankekur. Vægtskalaen falder slet ikke i ligeså høj grad, som forbrændingen gør det. Derudover så er det første, der forsvinder på en slankekur glæden! Og det gør så kun ondt værre. Det handler altså om at finde en tilpas sund livsstil og motionsvaner, der giver dig plads til glæden og nydelsen. Det må ikke være en følelse af afsavn og sur pligt – så når du altså aldrig i mål. Jeg har lavet en kollage af nogle sunde retter, du kan spise dig sund og slank i! De fjerner i hvert fald ikke glæden ved at spise! 🙂 Håber det var brugbart for nogle af jer, og at i måske lige tjekker efter: “Er jeg nu også rigtig glad i min livsstil?” Hvis ikke.. Så er det måske svaret på, hvorfor du ikke ser de resultater, du burde… Hav en dejlig aften derude.

//I know too many people trying so hard to loose weight and get in their dream shape. They eat super healthy and restrict themselves from any bad foods and spent a lot of hours in the gym – and still they do not get the results they are longing for. And that is so sad, I think. It is really worth a lot to know something about the body when it comes to loosing weight. It is about much more than just how you eat and work out. Your fat burn is highly affected by your mood and thoughts too. Your body controls your fat burn in order to what is expected to happen. If you eat too little, are stressed out or sad your body prepares itself for bad times, which means it lowers your fat burn and tries to hold on as many calories as possible. And that is exactly what happens when people go on a diet. Furthermore the first thing that disappear on a diet is happiness. And that just makes everything worse. So it is a matter of finding that healthy lifestyle and workout routines that give you room to be happy. It must never be a feeling of deprivation and a core. In such case you will never reach your goals.I have made a collage of a lot of healthy meals in which you can eat yourself lean and happy! At least they do not take away the joy of eating! 🙂 I hope it was useful information. Hav a lovely evening out there. 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Happier days