Easy mindfulness

Fake a smile

 

IMG_8095

IMG_4418

Når man smiler, så udskiller hjernen endorfiner (kroppens eget lykkehormon!!). Hver gang du smiler, så hæver du dit humør. Tit så smiler man jo også, fordi der er noget dejligt at smile af – men det virker faktisk også den anden vej. Man kan nemlig snyde sig til lidt mere glæde og velvære ved at smile kunstigt! For om du smiler ægte eller kunstigt, så aktiveres områder i hjernen, der er med til at gøre dig gladere. Så at smile er altså en meget hurtig, nem og effektiv måde at gøre dig selv mere glad på – og husk særligt at gøre det, når der ikke er noget at smile af! Og husk. Du smiler ikke kun for din egen skyld men også for dem omkring dig. Når du smiler, får personerne omkring dig selv lettere ved at smile. “Smil det smitter” er god nok, og det er der faktisk en hel neurologisk forklaring på. I hjernen har man nemlig noget, der kaldes spejlneuroner, som er celler, der gør, at vi kopierer eller spejler det, som vi ser – i dette tilfælde et smil.  Så hvis du har en dårlig dag så smil til dig selv, for så bliver du i hvert fald i lidt bedre humør! 🙂

//Everytime you smile you release endorphins (happy hormones!!) Often you smile when there is something to smile about but it also works the other way around. You can cheat yourself into more happiness and wellbeing by faking a smile. Every time you smile whether it is real or fake you activate areas in the brain responsible for giving you feelings of joy and happiness. To smile is an instant, easy and effective way to make yourself more happy – so remember to smile on bad days too. And remember. When you smile the people around you will be smiling more  easily too. A smile is contagious. So do not forget to smile, especially on your bad days.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Easy mindfulness