Creamy Chicken Salad

Livet er fedt!

IMG_1789

I, der har fulgt min blog gennem længere tid, er efterhånden klar over, at jeg virkelig sværger til olier og sunde fedtstoffer. Men de er altså også bare vigtige i alle kroppens sammenhænge. Fysisk og mentalt er det essentielt med sundt fedt! ”Livets olie” indeholder den optimale sammensætning af omega-3, omega-6 og omega-9. Sundt fedt gavner stort set alle processer i kroppen og ikke mindst din evne til at være glad. Mangel på det sunde fedt kan være årsag til blandt andet depressioner. Hver dag tager jeg mellem 1-3 spiseskefulde ”Livets Olie – kvinde” , afhængigt af mit behov. I stressede perioder tager jeg nemlig mere. Jeg tager altid en spiseskefuld om morgenen, så kroppen kommer i balance allerede fra starten af dagen. Jeg indrømmer, at det ikke smager godt, men jeg har efterhånden vænnet mig til smagen, og jeg har ingen problemer med at tage det længere. Det er en god ide at have en smule vand med citron i klar til at skylle ned med bagefter, hvis man synes, at det er slemt. Man kan også blande det i smoothies og lign. Det gjorde jeg i starten. Men nu tager man det jo heller ikke for smagens skyld. 😉 Jeg bilder mig i hvert fald selv ind, at olien har en utrolig stor effekt på mig. Når jeg tager den jævnligt oplever jeg en meget flottere hud og færre bumser! Og mine albuer bliver helt bløde og fine. Og så har jeg heller ikke så mange cravings, når jeg får nok af de gode fedstoffer.

– Livets olie ligger til en vejledende pris på 198 kr. Den kan dog findes billigere på nettet. Derudover kan den købes i de fleste helskostforretninger.

//The ones following my blog start to know that I consume a lot of oils and healthy fats. But they really are that important for all the mechanisms in the body. Both physical and mentally healthy fats are essential. “Oil of Life” contains the optimal composition of omega-3, omega-6 and omega-9. Healthy fats are important in the ability to secrete happy hormones, feel mentally well and to be happy. Lack of healthy fats can be a contributing factor in depression. Every day I take 1-3 tablespoons of “Oil of Life – woman”. During stressful times I take most. I always have 1 tablespoon in the morning. This way I get my body balanced from the beginning of the day. This prevents cravings the rest of the day too. I admit that it does not taste good, but I have gotten used to the taste. If you think it is very bad a good tip is to prepare some water with lemon juice to wash down with. You can also mix it in a smoothie etc. But remember, you are not consuming the oil for the flavour. 😉 When consuming the oil on a regular basis my skin gets a lot prettier and I experience less breakouts and redness. My hands and elbows get so soft, too. I have less cravings and feel less hungry – when the body has what it needs it does not long for anything. 

3

 • Camilla

  Hej Julie.
  Tak for en god, lærerig og inspirerende blog. Da jeg læste indlægget blev jeg lige nysgerrig på hvordan du vurderer Livets olie i forhold til Udos Choice (hvis du altså har stiftet bekendtskab med den? Hvad er forskellen og fordele/ulemper ved de to olier stillet overfor hinanden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • juliebowall

   Hej Camilla. Tak skal du have. Bliver glad for at høre, at du følger med :). Både Livets Olie og Udo’s Choice er 100% økologiske, uraffinerede og koldpressede olier og indeholder en fornuftig sammensætning af omega 3, -6 og -9. Ud fra de informationer jeg har kunne finde, da vil jeg mene, at begge olier er rigtig gode for kroppen. Livets olie indeholder dog omkring 50% omega-3, hvor Udo’s choice indeholder 40-46%. På hjemmmesiden http://www.med24.dk fandt jeg frem til, at en test angående forharskning og oxydering af olier viste, at Livets olie var den bedste og Udo’s choice den næstbedste. Livets olie er desuden testet helt fri for reststoffer. Jeg håber, at mit svar kunne hjælpe dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Super svar – tusinde tak. Så vil jeg da købe Livets Olie næste gang min Udos Choice er opbrugt!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Creamy Chicken Salad