Sunday Stretching

Creamy Chicken Salad

IMG_1522IMG_1512IMG_1514IMG_1524 IMG_1525 IMG_1521

Hej kære læsere

Står du tilfældigvis og mangler inspiration til en let men sund ret? Så kunne den her super nemme kyllingsalat måske være et bud. Jeg er blevet helt vild med den. Alt du skal gøre (opskrift til fire personer): Steg/grill fire 4 kyllingebryster. Skyl og bland en salat af 4 håndfulde spinat, 1 lille hvidkål, 20 jordbær og 2 æbler. Bland en dressing af 1 stor avocado/2 små, 4 spsk skyr, 1 spsk sennep, citron saft, lime saft, salt og peber. Bland det hele sammen og top salaten med en håndfuld mandler, som du evt har ristet på panden inden. Velbekomme :).

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sunday Stretching