What is always in my bag?

Madpandekager uden mel

SAM_1764SAM_1748SAM_1756SAM_1764 SAM_1765 SAM_1759 SAM_1772  SAM_1774I går mødtes jeg med min veninde efter arbejde. Vi havde begge haft en lang arbejdsdag, og vi valgte at gå en lang tur sammen. Det var så skønt efter en hel dag indendørs på en kontorstål! Og så går snakken så godt, når man går! 🙂 På hjemvejen handlede vi ind til lækre hjemmelavede madpandekager, og de kan klart anbefales:

Pandekager til to personer (giver fire pandekager): 2 æg og 2 bæger æggehvider(1,5 i hver) piskes med en gaffel. Tilfør loppefrøskaller (ca 1 stor spsk) og en smule vand indtil rette konsistens. Jeg tilføjede desuden tørret timian og oregano, salt og peber. Steg dem i kokosolie eller smør ved lav varme, indtil de giver slip og kan vendes. Du kan fylde dine pandekager, lige som du har lyst. Vi valgte at stege kylling i salt, peber og paprika. Derudover brugte vi frisk spinat, tomater, forårsløg, agurketern og guacamole: 2 avocadoer, 2 fed hvidløg, 1,5 spsk skyr natural, 1,5 tsk cayennepeber, citronsaft, salt og peber efter smag. Bland det hele sammen. Den bliver grov og fyldig. Brug mere skyr, hvis den skal være endnu mere cremet.

Loppefrøskaller kan købes i Irma og helsekostbutikker. Nogle gange bruger jeg i stedet for mandelmel (blendede mandler) eller blendede havregryn. Alle dele fungerer lige fint, synes jeg.

2

 • Sara

  Mmmm sounds and look delish 🙂 have to try soon!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • juliebowall

   You should. It is SO good – and healthy! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

What is always in my bag?