Make Happiness Today

Sunday Stretching

julstræk

Her er en nem lille øvelse til at få mere velvære og sundhed på ingen tid! Det er noget så simpelt som at strække sig ud. Når man strækker sig, sætter man blodgennemstrømningen i gang, lungerne bliver udvidet, og man bliver i stand til at indånde mere ilt. Udstrækning nærmest “kickstarter” kroppen, og det sætter gang i forbrændingen. Når man strækker sig ordentligt ud, hiver man i led, nerver, sener, ledbånd og muskler, der har været inaktive hele natten, og udstrækningen kan på den måde modvirke stivhed. Derudover gavner udstrækning ikke mindst også din psyke og velvære. At strække sig ordentligt ud fungerer nemlig som mental afspænding, og man føler velvære og afslapning både under og lige efter udstrækningen. Og ja, det føles jo bare rart at strække sig. Hav en dejlig søndag 🙂

//A little tip to get more health and wellbeing instantly. When you stretch out you boost your blood flow. The lungs expand and you can breath in more air. When stretching out in the morning you kind of kickstart your body which has been resting the entire night. It furthermore boosts your fat burn. When you stretch out properly you pull in joints, tendons, muscles and ligaments and it can counteract stiffness. Furthermore stretching out is good for your mind. It works as mental relaxation. You feel relaxation and more wellbeing. Well, it just feels good to stretch out, does it not? A little tip for an easy exercise creating instant wellbeing and health. Have a lovely Sunday 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Make Happiness Today