My Exercise Routines

Ice Tea

IMG_2112IMG_2100

 

Puha, efter en lang dag på stranden i sommervarmen trænger man til noget koldt og læskende. Jeg er SÅ tørstig hernede hele tiden og sørger for at drikke en masse vand. Men det bliver altså også lidt kedeligt kun at drikke vand. Jeg har haft lyst til iste hele dagen, men jeg gider ikke fylde mig dagligt med de sukkerholdige i supermarkedet – så kunne jeg ligeså godt drikke en sodavand. Så her til eftermiddag lavede mine veninde og jeg vores egen iste, og den blev så god!! 🙂 Og den var også meget nem og hurtigt at lave!

//Today we have been on the beach all day. It has been sooo warm and I really need some cold and refreshing to drink. I make sure to drink a lot of water but it gets a bit boring sometimes only to drink water.. I have been craving ice tea all day! But the ones you can buy in the super markets are full of sugar and just as bad for your body as sodas. So my friends and I made our own ice tea this afternoon. It turned out SO good! 🙂 And it was very easy and quick to make too! 

________________________________________________________________

1½ liter iste //For 1½ liters Ice Tea

  • 1½ liter koldt vand //1½ liters of cold water
  • 2 grøn te breve af god kvalitet //2 green tea bags of good quality
  • Tern fra ½ appelsin //pieces from a ½ orange
  • Tern fra ½ fersken //pieces from a ½ peach
  • 1 tsk agave honning //1 teaspoon of agave honey (optional)
  • ½ citron //a ½ lemon (optional)

Fyld det kolde vand i en vandflaske, kande eller hvad du har. Læg tebrevene i sammen med de udskårede frugter og honning. Stil teen i køleskabet. Siden teen trækker i koldt vand, skal den minimum stå 20 minutter, inden den skal drikkes.

//Fill the cold water in a bottle or what you prefer. Add the tea bags, fruit and honey. Let it rest in the fridge. Since the tea is made in cold water it must rest at least 20 minutes before serving. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My Exercise Routines