Fjerner din slankekur mere glæde end fedt?

Regnvejrspandekager

IMG_2990IMG_2989

Godaften allesammen 

Der er intet bedre end regnvejr som en god undskyldning for at spise pandekager! Men de her er nu så sunde, at de ikke engang behøver en undskyldning :). De her pandekager er endda ekstra gode, hvis regnvejret også har slået humøret lidt ud. Jeg har nemlig blandet kakaopulver i, som indeholder et stof, der hedder tryptophan, som har en gunstig effekt på humøret.
Pandekager (1 person): bland 2 æg, 1 banan, 1 dl kokosmel, 1/2 dl kakaopulver, salt, 1 spsk fiber husk (kan undlades) og lidt vand hvis massen er for tyk. Steg  pandekagerne ved jævn varme i smør eller kokosolie. Jeg brugte smør, da jeg synes, at det giver en mere gammeldags pandekagesmag. De er rigtig lækre sammen med skovbærmarmelade: Kog 150 g frosne skovbær (eller andre bær, hvis du har lyst) med en smule vand og lad det simre i 10-15 minutter, mens du steger pandekagerne. Pas på at bærerne ikke brænder på. Kan evt. sødes med lidt agavesirup. Velbekomme :).

//There is no better excuse for pancakes that rainy weather! These pancakes are so healthy that they do not need an excuse though. They are even great for you if the rainy weather ruins your mood because I have added some cocoa powder. Cocoa has a positive effect on your mood. Recipe (1 person): Mix 2 eggs, 1 banana, 1 dl coconut flour, 1/2 dl cocoa powder, salt and a little water if the dough is too thick. Fry the pancakes on a pan in butter or coconut oil. I used butter since I think it brings the pancakes a more orignial taste. Serve the pancakes with a homemade jam: Boil some frozen berries with a little water and let it rest on medium heat while you make the pancakes. Enjoy! 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fjerner din slankekur mere glæde end fedt?