Why we must stop judging and start loving ourselves

The Best Peanut Butter Salad Dressing

IMG_1948

– Scroll down for English version –

Mangler du inspiration til at pifte salaten lidt op? Så burde du prøve denne peanut butter dressing. Den kan virkelig gøre enhver kedelig salat utrolig lækker. Hemmeligheden bag enhver god salat handler i virkeligheden også om en god dressing. Denne dressing har et skønt asiatisk pift med både chili, soya og lime.

Peanut butter bliver af mange forbundet med en kalorierig og usund snack. Og jo, peanut butter kan i mange tilfælde være fuld af sukker og betegnes som usund. I denne opskrift bruger jeg dog en økologisk sukkerfri peanut butter, som bestemt kan indgå i det sunde regnskab. Den indeholder stadig meget fedt, men 80% er det umættede og sunde af slagsen. Jeg køber den i Netto.

Opskrift: 

1 stor dl sukkerfri peanut butter

2 spsk soya

Saft fra 1 lime

1 cm rød chili, udstenet og finthakket

1 fed hvidløg, finthakket

Kogt vand til at fortynde (1 spsk ad gangen)

Alt undtagen vand blandes groft eller blendes for en finere konsistens. Tilsæt derefter 1 spsk kogt vand ad gangen, indtil du opnår den ønskede konsistens. Velbekomme.

– Kærlig hilsen Julie/HappyHealthy – 

Følg mig på Facebook og Instagram


ENGLISH

Looking for inspiration to spice up the salad a little? Then you have to try this peanut butter dressing! It can really make any boring salad incredibly delicious. The secret of any good salad is really about a good dressing. This dressing has a lovely Asian taste with both chili, soy sauce and lime.

By many people peanut butter is considered a high calorie and unhealthy snack. And yes, peanut butter is in many cases full of sugar and can be described as unhealthy. In this recipe, however, I use an organic sugar-free peanut butter that certainly is healthy. It still contains a lot of fat, but 80% of the fat is unsaturated and healthy. I buy it in my local grocery store. 

Recipe:

1/1 cup sugar-free peanut butter

2 tablespoons soy sauce

Juice from 1 lime

1 cm red chili, pitted and finely chopped

1 clove garlic, finely chopped

Hot water (1 tablespoon at the time)

Mix everything except the hot water. Use a blender if you want a finer texture. Then add 1 tablespoon of boiled water at the time until you get the right consistency. Bon appetite.

– Love Julie/HappyHealthy – 

Follow me on Facebook and Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Why we must stop judging and start loving ourselves