How I am Happy //Chris MacDonald

En glad hud er smuk hud

IMG_3812

– Scroll down for English version –

Vidste du, at glæde er det mest effektive “hudplejeprodukt”? Vi har hørt det mange gange før, at “skønheden kommer indefra”, og det er nu engang ikke helt forkert. Har du nogensinde oplevet, når du er forelsket eller bare er rigtig glad, at du får flere komplimenter? Det er ikke helt tilfældigt. Få i dag Charlotte Bechs, ayurvedisk læge, forklaring på dette og ikke mindst råd til, hvad du kan gøre. 


Charlotte Bech har lært mig, at huden er en afspejling af tarmen og fordøjelsen. Derfor er selv de dyreste cremer og hudplejeprodukter ofte ikke nok. Hvis tarmen ikke er i stand til at få alle nedbrydningsprodukterne ud, da kommer det i stedet ud gennem huden og giver os den urene hud, vi IKKE bryder os om.

Der kan selvfølgelig være mange forskellige årsager til, at tarmen ikke arbejder som den skal såsom sygdomme, for lidt/for meget motion, dårlig kost, allergier osv., men det kan også skyldes, at du ikke er glad!

Når man er trist, ked af det eller stresset, da begynder leveren at arbejde hurtigere end tarmen, hvilket medfører, at tarmen ikke kan nå at få alle affaldsstofferne ud, og de kommer, som sagt, derfor ud gennem huden.

Hvis du derfor døjer med uren, trist og grå hud og føler, at du kan udelukke de fleste andre mulige årsager, da burde du tjekke efter, om det i stedet kan skyldes stress og/eller mangel på glæde? Ofte ryger mange i en ond spiral, når de får uren hud, fordi det gør dem kede af det, og de begynder at stresse yderligere over huden, som blot gør det hele endnu værre…

Hvordan får du en flot hud?

Stress ned! Alt der får dig til at slappe af, fx:

Meditation, yoga, lange rolige gåture, fodbad, søvn….

Derudover fortæller Charlotte Bech, at man kan hjælpe ubalancen mellem leveren og tarmen på vej ved at undgå for meget syrlig og salt mad, da dette blot sætter farten op på leveren, der i forvejen er for “hurtig” til tarmen. Sød mad sænker derimod dens fart.

Smil dig smuk! Hvad gør dig glad? Engagér dig i alt, der hæver dit humør, og det vil afspejle sig på din hud.

– Kærlig hilsen Julie/HappyHealth – 

Følg mig på Facebook og Instagram


//A happy skin is a beautiful skin 

Did you know that happiness is the the most effective “skin care”? We have heard it many times before that beauty comes from within and that is not quite wrong. For example when people are in love or just feeling really happy they receive more compliments and attention. That is not a coincident… Today Charlotte Bech, Ayurvedian doctor, explains why this is so and also gives us some good advise for a prettier skin. 

Charlotte Bech taught me that the skin is a refection on the gut and the metabolism. If the gut is not able to get all the waste products out of the system they will get out through your skin instead. The result is break outs. 

Of course there can be many different reasons why the gut is not working as it should, such as diseases, too little/too much exercise, poor diet, allergies, etc., But it may also be that you are not happy! 

When you are sad, upset or stressed, the liver begins to work faster than the gut, which causes that the gut is not able to get out all the waste products. 

Therefore, if you can rule out most of the other reasons and are still struggling with break outs, bad and gray skin then you should consider how happy you are? Are you feeling stressed?

How do you get a beautiful skin? 

Stress down! Everything that makes you relax, such as:

Meditation, yoga, long quiet walks, foot bath, sleep ….

In addition, Charlotte Bech explains that you can help the imbalance between the liver and the gut on the way by avoiding too much sour and salty foods, as this only speeds up the liver, which already is too “fast”. Sweet food slows it down. 

Smile yourself beautiful! What makes you happy? Get Involved in everything that elevates your mood, and this will be reflected in your skin.

– Love Julie/HappyHealth – 

Follow me on Facebook og Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

How I am Happy //Chris MacDonald