Dag 4: Refleksion

SYDAMERIKA here we come!

SAM_0842SAM_0837kokosmigogalexxxsommerSol, strand, sommer, oplevelser – ferie! Sådan lyder de næste 6 uger for mig og min kæreste! 

Som I, der følger mig på Instagram, ved, så rejser jeg og min kæreste til Sydamerika i morgen!! Vi skal rejse rundt i Peru, Galapagos-øerne og Panama. Det er en tur, der har været planlagt længe, og endelig er det nu! Vi skal bare nyde ferie, afslapning, oplevelser og forhåbentligt møde en masse nye og spændende mennesker. Jeg vil derfor ikke arbejde på bloggen her, mens jeg er væk. Dog har jeg allerede forberedt et ugentligt indlæg, mens jeg er væk. Fra næste uge kommer det ud hver tirsdag kl. 11. Så husk at holde øje herinde! 🙂

Derudover vil jeg dog stadig opdatere en masse undervejs på min instagram profil @happyhealthybybowall. Dér vil jeg under hele turen fortsat inspirere til mere glæde og sundhed – og ikke mindst vise jer billeder fra vores rejse.

Jeg glæder mig til at opleve Sydamerika for første gang, og ikke mindst håber jeg på at få en masse ny “happy healthy” inspiration.

Er der nogle af jer, der har været de steder, vi skal hen? Gode råd tages imod med kyshånd. 

– Kærlig hilsen Julie/HappyHealth – 

Følg mig på Facebook og Instagram


//I’m going to South America! 

As you (who follows me on Instagram) already know me and my boyfriend are traveling to South america tomorrow! We travel around for 6 weeks and will visit Peru, the Galapagos Islands and Panama. It is a trip that has been planned a long time, and finally it is now! We will just enjoy vacation, relaxation, adventures and hopefully meet a lot of interesting people. I will not work with the blog here while I’m away. However, I have already prepared a weekly post here while I’m away. It comes out every Tuesday at 11am. Make sure to stay tuned in here.. 

In addition, I will update along the way on my instagram profile @happyhealthybybowall. On my instagram profile I will throughout the entire journey continue to inspire you to more happiness and health and of course show you pictures from the travel. 

I look forward to experience South America for the first time, and not least, I hope to get a lot of inspiration to more happiness and health from there.

Are there any of you who have ever been to the places we’re going? Tips will be very much appreciated. 

– Love Julie/HappyHealth – 

Follow me on Facebook and Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Dag 4: Refleksion