Glædelig jul til jer alle

Sunde Glutenfri Quinoa Pandekager

crepes

Hvis du mangler inspiration til sunde retter her efter den søde juletid, så har jeg lavet disse sunde quinoa madpandekager. 


Her mellem jul og nytår passer jeg altid lidt ekstra godt på min krop ved at fylde den med næringsrig og sund kost. Hele december har man fået så mange julesager, og min krop har i hvert fald godt af en lille pause, inden festlighederne til nytår begynder igen igen! 😉 Ikke mindst kan jeg altid se på min hud, når den har fået liiiidt for mange godter, og den har især godt af en pause fra for meget sukker og gluten. Derfor er disse pandekager den perfekte “mellem jul og nytårs-ret” 😉

Opskrift: (5-6 pandekager):

Mix 3 æg, 2,5 dl soyamælk, 1 dl quinoamel, salt og peber. Jeg bruger en stavblender et øjeblik til at gøre massen ensartet. Steg pandekagerne i kokosolie eller smør (jeg bruger ghee).

Fyld pandekagerne med hvad du har lyst til. Jeg valgte at fylde dem med laks, spinat, soltørrede tomater, friske tomater, hummus og frisk persille. Kan anbefales!

Velbekomme. 🙂

– Kærlig hilsen Julie – 

Følg mig på Facebook og Instagram

//For english version press “English Translation” in the menu. Today I have a recipe on healthy glutenfree quinoa wraps. A great meal between Christmas and New Year’s Eve if you want to be healthy. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Glædelig jul til jer alle