Ansigtsmaske med avocado og banan

Kan julekager og søde kartofler være sundt?

164086_476286191585_660061585_6040886_1029340_nKan julekager og søde kartofler være sundt? Ja, det kan det faktisk godt. Nydelse og glæde er ren sundhed for kroppen, og det er begge følelser, man kan opleve i kroppen, når man spiser noget, som man hele vejen igennem nyder... I morgen er det juleaften, og der står den på juleand, sovs, søde kartofler, ris á la mande, konfekt og chokolade i lange lange baner. Vi ender allesammen med ondt i maven, fordi vi har spist liiidt for meget, gør vi ikke? Og hvad så!? Denne ene gang om året er ikke, hvad der slår dig ud eller gør dig tyk. Det allerværste, du kan byde dig selv, er, hvis du ikke nyder det i fulde drag.. Så lad os allesammen få det maksimale sundhedspotentiale ud af i morgen aften ved at nyde, glæde og grine. 


At man i ny og næ virkelig nyder lige, hvad man har lyst til, burde være en del af enhver sund livsstil, synes jeg! Det er nok det princip, jeg går allerhøjest op i den dag i dag. Jeg har nemlig prøvet på egen krop ikke at være i stand til at slå tankerne fra og bare nyde – selv på juleaften!! Fortryder man noget, man har spist, eller bruger energi på at tænke på, at det er usundt og fedende – ja, så ryger al glæden ved det med det samme, og så burde man hellere lade være. Alle de tanker skaber nemlig en masse stress i din krop, og der er ikke noget, der er ligeså usundt at spise, som den stress man frigiver i kroppen ved ikke at kunne give slip og nyde. Undgå derfor i morgen, at der er noget, der hedder “forbudt” eller “at synde”. For de usunde ting er ren sundhed for din sjæl, når du virkelig nyder dem! I morgen aften er der intet, der handler om proteiner, kulhydrater, blodsukker eller alt muligt andet.

Glæde er i sig selv en sundhedsbombe, ligeså vel som en vitaminpille eller løbetur er det. Når man er glad, frigiver man lykkehormoner, der gavner hele din krop; hår, hud, immunforsvar, fedtforbrænding, sultfølelse, hukommelse – listen er lang. Så i morgen, når du spiser noget ”usundt”, så husk dig selv på, at så længe du nyder det og er glad, så har det altså også gavnlige effekter. Undgå at fortryde og være irriteret på dig selv over at spise for meget – det er langt mere usundt end den søde kartoffel!

Uden restriktioner, regler eller forbudte sager bliver jeg hurtigere tilfredsstillet, spiser mindre og kan helt glæde mig til at fylde mig med sunde sager dagen efter. Når man giver slip, slapper af og nyder, så finder kroppen og sindet hurtigt den rettte balance og behov.

Jeg kan slet ikke vente til i morgen! Juleaften er i min optik en af de allersundeste dage på hele året for din sjæl. <3

– Kærlig hilsen Julie/HappyHealth – 

Følg mig på Facebook og Instagram

//For english version press “English Translation” in the menu. Today I give you my last thoughts about Christmas and tell you about the health benefits about letting go and fully enjoy all the Christmas foods.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ansigtsmaske med avocado og banan