Kan julekager og søde kartofler være sundt?

Glædelig jul til jer alle

strand julKære læsere, 

Først og fremmest GLÆDELIG JUL til jer allesammen! I dag handler det om juleaften, og hvordan min dag ser ud. Derudover løfter jeg endelig sløret for min 5 dages “HAPPY 2015 KICK START”, som I alle har mulighed for at deltage i efter nytår.


I dag er det endelig den dag, vi alle har ventet så længe på. Jeg er taget nordpå med min familie, da vi skal holde jul her i vores sommerhus. Det er første gang, vi skal holde julen her, og jeg tror, at det bliver så hyggeligt. Her til morgen fik jeg lokket mine søskende med på en morgendukkert! Hehe, det er efterhånden ved at blive en juletradition, at vi hopper i det iskolde vand juleaftensdag (selvom det ikke ligefrem er så julet at bade, hehe!). Nu får vi varmen foran brændeovnen med varm te. Bagefter kaster jeg mig ud i at lave konfekt til den store guldmedalje. Jeg håber, at I også får en rigtig dejlig dag med jeres kære. ❤️

HAPPY 2016 KICKSTART

Jeg lader jer i dag endelig vide, at jeg har lavet en 5-dages HAPPY 2016 KICK START. Lad os allesammen gøre 2016 til det gladeste og lykkeligste år! Det kommer ikke til at handle om vægttab, diæt eller nogen anden form for kur. Målet er glæden!

Når man er glad, kommer mæthedsfornemmelsen, lysten til sund mad, lysten til at bevæge sig og deraf den slanke krop som en positiv bieffekt – IKKE omvendt! Hvor mange af jer har efterhånden forsøgt at jage lykken ved at prøve at opnå den slanke krop ved kure, diæter, overtræning mm? Er det lykkes?

Vægttab er ikke nødvendigvis lig med lykke – ofte er det første en kur fjerner faktisk glæden. Jeg vil opfordre alle til hellere at forsøge med den anden vej rundt. Når man er glad, kommer alt det andet nemlig meget lettere. Derfor har jeg lavet denne 5 dages HAPPY 2016 KICK START.

“I min optik er målet lykken. Er man ikke glad, er man heller ikke sund! Lad os derfor alle blive gladere (og sundere) i 2016.”  Julie/HappyHealth

Jeg glæder mig til at fortælle jer mere om det hele. For nu skal I bare nyde dagen og aftenen!

Rigtig glædelig jul


– Kærlig hilsen Julie/HappyHealth – 

Følg mig på Facebook og Instagram

//For english version press “English Translation” in the menu. Today I tell you about my Christmas and not least I finally tell you about a project I’ve been working on. I have made a 5 day “HAPPY 2016 KICK START”. It is not a diet or about weight loss. It is about getting happy. When you’re happy then weight loss, healthy diet and all that comes as a positive consequence. The goal should be happiness. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kan julekager og søde kartofler være sundt?