Christmas Cleanse

Ansigtsmaske med avocado og banan

Når det kommer til hudpleje behøver man heldigvis ikke købe sig fattig i dyre produkter (ofte er de typisk også fyldte med sundhedsskadelige kemikalier og tilsætningsstoffer). Jeg anvender selv naturens egne og rene produkter – og så er det endda billigt og nemt! En god tommelfingerregel er, at så længe ens hudplejeprodukter er spiselige, så er man sikker på ikke at tilføre sin hud noget skidt.


Denne ansigtsmaske kan i hvert fald spises (ved nu ikke, om den smager godt hehe), og den giver din hud en masse glød.  Denne bruger jeg selv her op til jul. Den indeholder antioxidanter, omega-3, vitamin E og C samt virker antiinflammatorisk (hvilket modvirker al den rødme, vi kan opleve pga. sukker- og fedtholdig julemad).

Alt du skal bruge:

  • 1/2 avocado
  • 1/2 banan
  • 1 stor tsk honning
  • 1 spsk friskpresset citronsaft

Bland det hele sammen og lad det sidde på huden i 20 minutter, hvorefter du renser det af med vand.

– Kærlig hilsen Julie/HappyHealth – 

Følg mig på Facebook og Instagram

//For english version press “English Translation” in the menu. Today I give you a recipe on a facial mask that gives you the right glow for Christmas :). 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Christmas Cleanse