How I Learned To Enjoy

Super Soup Supper

Godt nok har vi en varmere november end nogensinde, men det er nu heldigvis stadig gråt, vådt og køligt nok til hyggelige inde-stunder med varme drikke og retter! 🙂

For tiden er jeg blevet ret stor tilhænger af suppe i diverse afskygninger. Suppe kan nemlig være en utrolig nem, lækker og ikke mindst sund ret.

Suppe er ofte ekstra fyldt med vitaminer og mineraler, da kogevandet (hvori de fleste vitaminer og mineraler befinder sig) ikke bliver hældt fra men netop forbliver en del af retten. Den varme suppe bidrager desuden til mere varme i kroppen indefra, som sætter gang i blodcirkulationen. Derudover kan man yderligere glæde sig over, at kroppen har endnu nemmere ved at optage næringsstofferne, da grøntsagerne er blevet kogte og altså ikke er rå. Suppe er derfor en fremragende spise, hvis man har en mave, der nemt bliver oppustet eller generelt trænger til et vitaminboost – gør de fleste her i influenza-vintertiden. 😉

Når det kommer til suppe, er det kun fantasien, der sætter grænser, og jeg udnytter gerne at proppe den med så mange sunde grøntsager og lækkerier som muligt.

Følg mig på Facebook og Instagram

græskarsuppe

– Kærlig hilsen Julie/HappyHealth – 

Følg mig på Facebook og Instagram

//For english version press “English Translation” in the menu. Today I give you a recipe on one of my favorite soups during this dark, cold and cozy winter time. Yum! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

How I Learned To Enjoy