Healthy Digital Habits

Yoga At Home

yogayoga1yogaa

I dag har jeg et lille tip til jer, som gerne vil have mere yoga i hverdagen, men som ikke har råd og/eller tid til at rende til det hele tiden…

Som I ved, så går jeg efterhånden fast til yoga. Yoga er dog ikke den billigste aktivitet at gå til, og jeg går derfor kun til det en gang om ugen. Jeg vil gerne dyrke det flere gange om ugen, og derfor bruger  jeg Yoga Studio App. Den koster 27 kr, og så har man adgang til en masse forskellige yoga-serier, der varer 15, 30, eller 60 minutter.

Jeg bruger app’en ca. 3-4 gange om ugen om morgenen/eftermiddagen eller ved behov, når jeg føler mig stresset eller presset. Det er helt utroligt, så stor en effekt det har på mit overskud og mit humør, når jeg dyrker yoga i hvert fald 3 gange om ugen. Tit gør jeg det kun 15 eller 30 minutter, og det er rart at føle sig helt strukket ud og afslappet på så kort tid.

(Indlægget er ikke sponsoreret)

– Kærlig hilsen Julie – 

Følg mig på Facebook og Instagram

//For english version press “google translate” in the menu. Today I recommend a yoga app. An easy and cheap way to get more yoga into your life. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Healthy Digital Habits