Yoga confusion?

Social snacks or true friends?

com venner comp ven
Hvor mange venner har du på facebook? Hvor ofte ses du med dem ansigt til ansigt? Og hvor mange af dine venner har du ”bare” digital kontakt med i ny og næ?

Jeg faldt over en spændende artikel, som sætter fokus på det paradoksale faktum, at vi, trods flere og flere (facebook) venner, er mere ensomme og deprimerede end nogensinde før. Ved spørgsmålet om antallet af nære venner, var det gennemsnitlige svar i år 1985 “tre”, hvor det i år 2004 var “nul”.

“One study suggested the benefit, from a health and happiness perspective, of having a good friend who you see every day is equivalent to an extra $100.000 on your income!” 

Artiklen opfordrer til, at vi prioriterer og ikke bruger for meget energi på at skabe en helt masse venskaber på bekostning af tid til de allernærmeste. Vi må ændre vores indstilling og fx anse de mange venner og deres opdateringer på facebook som ”sociale snacks” og underholdning. Vi skal hellere engagere os dybere i de nære relationer.

“Nearly all the well-being benefits from relationships don’t come from the 500 Facebook friends, or even the 150 or the 50. They come from the 15. Quality time spent with your 15 closest friends and family will have a direct impact on your happiness, health and longevity (and theirs too).”

Hvem er dine nære? Ses du nok med dem? Du kan læse den spændende artikel HER.

                vennneervenne com

– Kærlig hilsen Julie – 

//For english version press “google translate” in the menu. Today is about true friends and facebook friends. Today more and more people experience loneliness and depression despite we have greater possibilities than ever to stay connected. How can that be? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Yoga confusion?