1 minute meditation

Healthy Quinoa Muffins

muffinsForleden dag havde jeg sådan lyst til at eksperimentere mig frem til en ny opskrift. Det resulterede i disse muffins, som smager skønt og samtidig er sunde. De er ikke så søde i smagen men utrolig nærende og mættende. Jeg har tænkt mig at bruge dem som et nyt og forfriskende alternativ til mellemmåltidet. De er nemme at lave og praktiske at have med på farten. Måske de er et godt bud til en søndagsaktivitet? Så har du i hvert fald en sund  snack til hele ugen. 🙂

Quinoa er en god kilde til protein og indeholder vitamin E og B samt et højt indhold af kalcium, jern og kalk. Quinoa indeholder endda mere kalk end mælk (godt for sådan en som mig der ikke drikker særlig meget mælk)! Quinoa stabiliserer blodsukkeret, som hjælper til et godt humør.

picture22

//The other day I felt like experimenting with a new recipe. It ended up with these healthy muffins. They taste great, not that sweet though, but very filling. I will use them as a refreshing and new alternative for a healthy snack. They are very easy to make and practical to bring on the go. Maybe they could be a great recipe to make in the weekend? Well, then you will have a healthy snack for the entire week. 

Quinoa is full of protein, vitamin E and B, iron and calcium. Quinoa even contains more calcium than milk! Quinoa stabilizes the blood sugar which brings a brighter mood. 

Ingredients and how to: Wet ingredients: 3 tablespoons agave syrup, 2½ dl soy milk, 2 eggs, 200 g of raspberries, 1 large banana. Dry ingredients: 3 dl Quinoa flour, 2 dl corn flour, 2 dl desiccated coconut, ½ teaspoon vanilla, 1 teaspoon cardamom, ½ teaspoon cinnamon, 1½ teaspoons baking powder. Preheat then oven to 180 degrees. Mix all the dry ingredients together and set aside. Mix all the wet ingredients in a food processor or blender. Mix the wet and the dry mixture together. Spread the dough into 15 muffin tins and bake them in the oven for 12 minutes.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

1 minute meditation