Er du afhængig af din mobiltelefon?

Glutenfree and dairyfree quinoa wraps

IMG_7982IMG_7979IMG_7981Tortillas, guacamole, salsa… Mmm, jeg elsker alt ved mexicanske pandekager! Derudover synes jeg, at det er så hyggeligt, når alle rundt om bordet sidder og samler sin egen pandekage. Dog får jeg let oppustet mave (og forstoppelse!!), når jeg indtager for meget hvidt brød osv. Derfor har jeg lavet en mere flad-mave-venlig version uden alt det, der kan gøre min mave sur! 😉 Den mætter utrolig godt, fordi den er fyldt med protein fra både æg og quinoa. Den perfekte pandekage til en glad mave og et glad sind 🙂

smøør
– Kærlig hilsen Julie –

Følg mig på Facebook og Instagram

//Tortillas, guacamole, salsa… I just love everything about Mexican food. It is not only the food. I also love when everybody around the table make their own tortillas – it is so cosy! When I eat too much flour and pasta I get bloated (and even constipated sometimes!). Therefore, I just make a more stomach friendly version once in a while. This one is without gluten, sugar and lactose. It is very filling and full of protein from both eggs and quinoa. The perfect wrap for a happy tummy and a happy mind! 🙂 

Ingredients and how to: 5 eggs, 5 dl rice milk, 1 dl water, 3 dl quinoa flour, 1/2 tea spoon salt. Beat the eggs out in a bowl and mix them with rice milk and water. Stir together with quinoa and salt. Fry the pancakes in coconut oil or butter (I use ghee).  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er du afhængig af din mobiltelefon?