Schedule your happiness og me-time / mig-tid

How I am Happy //CharlotteCaroline

I dag er første “How I am Happy” på bloggen. Byd velkommen til blogger og designer Charlotte Caroline, som fortæller, hvad glæde er for hende, og hvad hun gør for at holde sig glad i hverdagen. Charlotte er en person, som jeg også kender privat, og jeg opfatter hende som en meget glad og energisk pige, der virkelig nyder livet. Hendes gode energi er altid dejlig at være omkring, og derfor håber jeg også, at i kan blive inspireret af hendes syn på livet. tekstboks444


Hvad er glæde for dig? For mig er frihed lig glæde. Friheden til selv at vælge, hvad jeg vil foretage og beskæftige mig med – fordi man bliver glad af at lave noget, man elsker. Minder fører for mig en stor glæde med sig, som intet kan erstatte, og at tilbringe min tid med familie, venner og inspirerende mennesker er derfor ligeledes glæde for mig. Udover dette sætter jeg stor pris på at kunne glæde andre, for glæder man andre, glædes man selv ved deres glæde.” 

Hvad gør du for at holde dig glad i hverdagen? “Jeg sørger for aldrig at gå på kompromis med, hvad jeg siger ja til. Jeg bliver i dårligt humør over at vide, hvis jeg i løbet af dagen skal foretage mig noget, som jeg gør mere af tvang end af lyst. Derfor er det for mig også vigtigt, at mit arbejde ikke kun er et arbejde men også en hobby, da det er lysten, der driver værket. Jeg lytter til min krop; har den ”brug” for slik og kage, så får den det ;). Ellers tænker jeg meget over at spise sundt, fordi med et godt helbred føles kroppen godt tilpas, men jeg er på ingen måde fanatisk.”

Hvornår føler du dig allermest glad? “Når jeg kan se og mærke, at min familie har det godt og oplever succes med, hvad end de foretager sig, da er jeg allermest glad – fordi er min familie (herunder også min kæreste) glad, så er jeg glad. Hvis jeg kun skal tænke på mig selv, så føler jeg mig oftest allermest beriget, taknemmelig og glad, når jeg er ude at rejse. Det er den største frihed for mig, som har givet mig nogle uvurderlige oplevelser med sig.” 

Hvad er den største glædesdræber for dig?Sygdom! Intet måler sig med noget så uretfærdigt i verden, som når folk bliver ramt af sygdom, og jeg kan blive så frustreret og ked af det, når man føler sig magtesløs over ikke at kunne gøre en forskel for et andet menneske. Jeg har p.t. en meget syg mormor, og dét, at hun er syg, er den største glædesdræber for mig.”

Hvad er dit allerbedste glædes-tip? “Musik har i så mange sammenhænge gjort en verden til forskel for mig, så start dagen med en sang, der gør dig i godt humør. Tilbring din tid med folk der ikke tager mere energi fra dig, end de giver og sørg for at huske dig selv på, hvorfor du laver, hvad du laver. Er du glad for det, du hver dag står op til? Hvis ikke, så er der kun dig til at ændre det.”

charlll charlo

Tusind tak til Charlotte for at hun ville dele sine glædestips med os! Jeg tror, at jeg vil prøve at starte mine morgener med en sang, der gør mig glad. Det var en rigtig god idé, synes jeg! 🙂

//For english version press “Google Translate” in the menu. Today is about happiness and how blogger and designer Charlotte Caroline keeps herself happy! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Schedule your happiness og me-time / mig-tid