Chia Porridge

Training Motivation

_MG_4033

Er det nogle gange svært at komme op af sofaen og ud at træne? Den følelse kender jeg i hvert fald godt. Nogle gange er det bare meget sværere end andre gange.. Din tilgang til din træning har stor betydning for, hvor motiveret du føler dig, og altså hvor svært/nemt det er for dig at komme ud af døren. Sørg for at have en tilgang til din træning, som motiverer dig. Jeg prøver at se træning og motion som en gave til min krop, der gør den sundere, stærkere og smukkere. Motion holder min krop i gang og gør den i stand til, at jeg kan leve det liv, som gør mig glad. At have en sund krop gør mig i stand til at lave de fysiske aktiviter, som jeg elsker. Træning får mig til at føle mig godt tilpas i min krop, giver mig højere selvtillid og er derfor betydningsfuld for min livsglæde hver evig eneste dag. Når jeg ser sådan på min træning, så bliver den pludselig ikke en så sur pligt for mig…
Din tilgang til din træning kan gøre det enten nemmere eller sværere for dig at “tage dig sammen”. Er det en sur og kedelig pligt, der bare skal overstås? Eller er det en gave til din krop og en investering i et langt og aktivt liv? Prøv at sige det højt i dine tanker eller skrive det ned på et stykke papir, og du vil kunne mærke en tydelig forskel i din motivation.
Jeg har fået spørgsmål til, hvordan jeg træner, og et sådan oplæg skal nok komme på bloggen i løbet af næste uge. Rigtig dejlig weekend til jer allesammen når i når dertil 🙂

//Sometimes it is difficult to get out of the couch and go exercising, right? I know that feeling. Sometimes it is just more difficult than others.. Your approach and way of seeing your training is important for your motivation. Make sure to view exercise in a motivating way. I try to see my training as a gift to my body. A gift that makes my body healthy, strong and beautiful. Exercising makes my body able to do all the activities that I love. Being active makes me feel good about my self and boosts my self confidence. When I view exercise this way it suddenly gets less difficult to just do it. Your approach makes it either more difficult or more easy for you to get out of the couch. Is it a terrible chore you just want to get over with? Or is it a present for your body and an investment in a long and active life? Try to say it out loud in your thoughts or write it down on a piece of paper. You will feel an instant difference in your motivation.
I have been asked to do a post about my exercise routines. It will be up on the blog during the next week. Have a lovely weekend everyone. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Chia Porridge