Go (coco)nuts

How is your happy list?

happy heart“Happiness is not something ready made. It comes from your own actions” – Dalai Lama XIV

MY HAPPY LIST:

Tale i telefon med min bedste veninde //Talking on the phone with my best friend

Være sammen med min familie //Family time

Alle former for chokolade //Chocolate – any kind 😉

Min livret //My favorite dish

Gå i byen //Going out

Drinks med pigerne //Drinks with the ladies

Danse //Dancing

Være taknemlig //Being grateful

Mig-tid //Me-time

Gåtur //Walking

At bage lækre ting //Cooking treats

Se mine yndlingsfilm og serier //Watch my favorite movies

Passe godt mig selv //Taking care of my self

Se billeder og huske minder fra gode tider //Looking at pictures of good times

At shoppe //Shopping

Alt ovenstående er et udpluk af ting, som gør mig glad. Ikke alt på listen er ”sundt”, men jeg kunne aldrig drømme om at udelukke det fra mit liv. Når det gør mig så glad, så er jeg sikker på, at det også gør mig godt – både fysisk og mentalt. Glæden opvejer altså nogle af de usunde effekter. Alt på listen efterlader mig i hvert fald i godt humør, og det er vel målet i sidste ende.. Er det ikke? 🙂 Gør dig bevidst om hvilke aktiviteter, mad og personer, der gør dig glad. Sørg for at gøre de ting til en del af din hverdag, og du vil opnå et gladere og sundere liv. Du skal selvfølgelig ikke udelukke alt andet, og der skal være plads til pligter, og hvad der ellers hører til i alles liv, men det er virkelig sundt at tilvælge dine egne personlige glædesfremmere i ny og næ. En lille smule mere glæde på kontoen betyder SÅ meget for hele din sundhed og livskvalitet.

//Eveything on the list above is things that makes me happy and brings me joy. Not everything on the list is “healthy” but I could never imagine my life without them. When it makes me that happy I am convinced it is good me – both physically and mentally. The joy outweighs some of the bad effects from the unhealthy stuff. All I can say is that the things on the list makes me happy – and that must be the goal in the end.. Must it not? 🙂
Be aware of activities, foods and people that make you happy. Make sure to make them all a part of your daily life. Of course you cannot avoid duties and what else belonging in everyone’s life but make an active choice of doing more of what makes you happy. It is very important for your health and quality in life!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Go (coco)nuts